Redefinició del meu bloc a bloc.cat

Donant-li voltes al cap (gairebé em marejo), he estat pensant com utilitzar l'espai que tinc a bloc.cat per no haver d'abandonar aquest servei de blocs. Tenint en compte que ja tinc confeccionat el bloc ITACA2000 NEWS a blogger/google, malgrat que encara que no he pogut traslladar de moment tots els posts de bloc.cat a la ubicació definitiva, em semblava força il·lògic donar de baixa un altre cop el bloc de blogger/google i tornar al servidor de bloc.cat de nou, especialment perquè la major part de gent ja m'està seguint des de la ubicació nova. Llavors he decidit donar un canvi d'imatge i de format al bloc que ara mateix esteu llegint. A partir del moment que funcioni a ple rendiment, car en aquests moments hi ha certs problemes que els administradors de bloc.cat estan tractant de corregir, el bloc ITACA 2000 NEWS de bloc.cat passarà a denominar-se ITACA2000 ARTS i estarà dedicat íntegrament només a l'art i la cultura en general, tocant temes de literatura, poesia, música, fotografia, etc.

Espero seguir comptant amb vosaltres i amb la vostra atenció en aquesta nova etapa. El bloc general serà ITACA 2000 NEWS.CAT i l'específic d'art i cultura serà aquest que esteu llegint amb la nova denominació d'ITACA2000 ARTS i amb l'adreça http://itaca2000.bloc.cat

També he obert un bloc de participació sobre política, actualitat, informació i debat sobre Vallromanes. El trobareu a ESPAI VALLROMANES.

Fins el mai 

[@more@]

Quant a itaca2000

Jordi Gomara (itaca2000). Nascut a Barcelona (Catalunya). Llicenciat en Psicologia Clínica. Escric poesia, música i cançons. Afeccionat a la fotografia.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.