Ara que hi faig?

BoigIncreïble, però cert. Desprès d'estar molts mesos rumiant-m'ho, vaig deixar abandonat el meu bloc a bloc.cat, perquè, especialment, durant tot aquest temps que vaig tenir una paciència infinita, no hi afegien cap recurs útil per a evitar els comentaris brossa.

Ara que intento veure el meu bloc i veig que surt en blanc, entro al tauler de control i m'hi trobo, sorpresa, que hi existeix de cop el recurs per a inserir un codi que eviti els comentaris brossa, entre d'altres millores substancials. Ara que faig? Torno a editar el meu bloc a bloc.cat?

Haig de confessar, obertament, que deixar abandonat aquest bloc en bloc.cat, va ésser per a mi prou traumàtic, doncs sempre hi he cregut i he intentat que aquest servidor de blocs tirés endavant.

No ho sé, intentaré veure com funciona ara i si em dóna prou satisfacció seguir utilitzant-lo. De moment faig aquest post de prova, i desprès ja hi veurem. Mentrestant, continuo estant a http://itaca2000news.blogspot.com

 Fins aviat!

[@more@]

Quant a itaca2000

Jordi Gomara (itaca2000). Nascut a Barcelona (Catalunya). Llicenciat en Psicologia Clínica. Escric poesia, música i cançons. Afeccionat a la fotografia.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.