* Tauletes de nit

Avui buscava quelcom que necessitava de manera urgent i no ho he trobat pas. He començat per l’estudi, regirant-lo tot i no us podeu imaginar tot el que he anat trobant; però allò que buscava amb insistència no ha aparegut de cap de les maneres. El més curiós ha esdevingut a l’hora de mirar entre les coses que tinc a sobre de la tauleta de nit. Impressionant. Us ben asseguro que la netejo sovint però, quan ho faig, agafo tot de cop, el poso al llit, netejo la pols i, vinga: tot el munt d’objectes tal com està a sobre de nou. Però avui com havia de remoure tot el que hi tenia apilat, m’he adonat de tot allò que podia amuntegar a sobre de la tauleta de nit. Perquè sapigueu què m’hi he trobat, us ho enumeraré per ordre d’aparició de cada cosa:

 1. Un bloc DIN A4 que se suposa que hauria ser per a recollir les actes de l’Associació d’Amics de la Fotografia de Vallromanes, de la qual en sóc el Secretari, però que realment serveix per anar apuntant les coses que faig cada dia per a desprès passar-li a la psicòloga. A sobre me n’oblido d’anotar diàriament el que faig i ho anoto quan me’n recordo, havent de fer memòria de tot el que he anat duent a terme els dies anteriors
 2. Un post-it on la meva companya m’havia apuntat dues coses que havia fet el dia 22 i 24 del mes passat perquè les anotés al llistat per a la psicòloga; que consti que ja ho hi vaig apuntar en el seu dia però el post-it encara parava per la meva tauleta de nit
 3. El manual d’instruccions del software de la càmera de vídeo que vam comprar a Andorra fa temps i que mai no he mirat
 4. Un llibre que es diu El placer de no trabajar que és súper-guai i que temps enrera me’l mirava i ara recordo que fa potser un mes o potser encara més que havia d’haver retornat al Bibliobús
 5. Un altre llibre genial i que recomano a tothom, malgrat que no me l’he llegit sencer encara, i que és diu Los seis pilares de l’Autoestima de Nathaniel Branden i que també dec al Bibliobús (ara aparto tots dos llibres per retornar-los-hi demà divendres; bé avui ja és divendres a aquestes hores)
 6. El manual de la Canon MVX100i, que és la càmera de la que us en parlava, i que sí que me l’he anat mirant de tant en tant
 7. El mateix manual d’instruccions del software de la càmera, però aquest en anglès
 8. El mateix manual però d’una versió anterior, i també en anglès; em sembla una bestiesa que t’hi fotin a la capsa un manual d’una versió anterior de software
 9. El mapa 1 de la col·lecció de La Vanguardia de Mapas de Carreteras de España y Portugal de l’any 1998. El pobre està ja una mica gastadet.
 10. El llibre Corazón Rojo de Julio Anguita, que és un dels que em van regalar per Sant Jordi i que li tinc una especial estima; encara que l’autor és una mica “rojillo”. Me’l vaig llegint i rellegint de tant en tant
 11. Una fotocòpia a color del mapa del Terme Municipal de Vallromanes, mal doblegat. El mapa original que tenia algú se’l va quedar a una reunió de l’Associació de Fotografia; ja no pots refiar-te ni dels amics. M’anava molt bé per situar-m’hi quan passejo per la muntanya. Haig d’anar a l’ajuntament a veure si encara en tenen de mapes
 12. Un marcador de llibres de La Casa del Llibre
 13. Una revista La Portada dels dos Vallès, El Maresme, La Selva i Badalona d’abril de 2005
 14. Un altre marcador de llibres que recorda la data d’un llibre que es va retornar a la Biblioteca del Campus Mundet de la Universitat de Barcelona el dia 17 de juny de 2005
 15. Una revista GOL esports, també de les mateixes comarques que abans i de la mateixa data
 16. El Manual Bienvenido a Panther (Descubra todo lo que puede hacer con El Mac OS X y con las aplicaciones de Mac OS X). El tinc ja més que llegit
 17. El Manual d’usuari de l’ordinador eMac d’Apple
 18. Diversos fulletons sobre informació de contacte del servei i suport tècnic AppleCare, guardades a la seva bossa autotancable que, en el seu moment, ja vaig obrir i vaig fer una ullada al seu contingut
 19. Una Guia del Ocio de Barcelona del 25 de febrer de 2005
 20. Un llibre que es diu ¿Sirve la Psicoterapia?. Reflexiones de una Psicóloga de Ruth Lechter que em van regalar i el tinc a mig llegir des de fa més d’un any i mig, crec
 21. Un manual gros de Neuropsicologia de quan feia la llicenciatura en Psicologia
 22. La revista Rojo y Negro que m’envia periòdicament la CGT estatal de juliol i agost de 2004
 23. La revista Rojo y Negro de desembre de 2004, guardada, però oberta, a la seva bossa, amb un calendari de butxaca que m’envià la CGT de l’any 2005
 24. El manual d’instruccions del Radio CD de cotxe de la marca Lenco que li vaig regalar a la meva companya fa més d’un any. L’aparell et té posat al cotxe, que hi consti
 25. La revista Catalunya que m’envia periòdicament la CGT de Catalunya, de juliol-agost de 2004
 26. Un llapis Staedler Noris del núm. 2 amb la seva goma d’esborrar ja molt gastada
 27. Un bolígraf de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental
 28. Una moneda de 2 cèntims

Ara que ja he detallat tot el que es podia trobar a la meva tauleta de nit, m’agradaria passar-li la pilota a 7 persones que espero que em facin cas i que descriguin també a la seva bitàcola tot el que hi tenen a sobre de la seva tauleta de nit. Potser són més ordenadets que jo:

Li passo, doncs, la pilota -si és que la volen xutar, evidentment- a:

Tristany

Silenci

Elisenda

Saravá

Cyric

Vigilant

Romanídemata

PD: Ja sé que aquestes coses solen enviar-se a 5 persones i jo ho envio a 7 i, per què a 7?, doncs mira una per cada dia de la setmana, per dir alguna cosa

***La imatge ha estat extreta de: http://www.littlebaby.com.ve/htm_2/otros_muebles.htm

[@more@]

Quant a itaca2000

Jordi Gomara (itaca2000). Nascut a Barcelona (Catalunya). Llicenciat en Psicologia Clínica. Escric poesia, música i cançons. Afeccionat a la fotografia.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

28 comentaris a l'entrada: * Tauletes de nit

 1. tristany diu:

  Accepto el repte 😉
  (si hi ha preservatius també ho haig de posar???) 0.0

 2. Silenci diu:

  Jo també l’accepto!!! 😛

 3. Jo et remeto a aquesta web, què no es tan “kitx”

  http://www.kewlox.be/

  Jo hi tinc:
  Una espelma,
  un encenador,
  una barreta d’incens
  un paquet se mocadors de paper
  i les ulleres que quan descanso me les trec…
  (no com els d’Arenys,que a part de ser setciències, els dijous dormen amb ulleres!)

 4. podeu anar-hi veure…

 5. Hola, Carlomagno, no estic de vacances (encara que d’alguna manera visc de vacances continuades). El que passa és que estic molt ocupat i una mica depre, per assumptes personals no importants de totes maneres, i de moment no m’han vingut ganes d’escriure i no n’he tingut molt de temps. Però aquesta nit o demà ja penjaré alguna cosa. Veig, no obstant, que ets un bon investigador, perquè investigues per què no escric, ha, ha, ha…

  Gràcies pel teu missatge. Salutacions i fins aviat.

 6. Romaní de Mata, ja he vist el teu post. Has fet els deures! Ha, ha, ha… Pensava fer-te un comentari al teu blog. Però de moment no n’he tingut temps. T’hi el faré de totes maneres!

  Salut company

 7. A vegades toquem fons i navegar costa, però tu et un paio valent.

  mira’t http://www.cruilladecultures.com

  avui he essistit al concert de zuco 10, no en tenia ni idea, però com que estic apuntat al clap (www.casadelamusica.ws) per rebre informació dels esdeveniments que organitzen, avui m’han convidat, bona sorpresa!

 8. Interessant, interessant, amic Romaní, això del Festival de Cruïlla de Cultures de Mataró. Jo, diumenge, vaig estar al Grec (al Poble Espanyol) sentint al Silvio Rodríguez. Hi havien una llatina al meu costat, joveneta, per a parar un tren, que se les sabia totes… les cançons del Silvio, jo tenia la meva companya al davant i l’havia d’aguantar perquè no caigués al terra; 3 hores dempeus al mateix lloc cansa; malgrat les llatines guapotes i alguna que altra cançó intimista del Silvio.

 9. nimue diu:

  estic alucinant!!! però tot això ho tens en la tauleta de nit?? estàs segur que és una tauleta de nit i no la Taula Rodona d’Artur?? :PP
  Jo només tinc la lampareta, una amatista i un quars rosa… però és que no hi cap massa cosa més!

 10. Doncs sí, nimue, alucina perquè tot això és el que tinc, o ben dit, tenia a sobre de la meva tauleta de nit fins al moment que vaig fer el post. Ara la he deixada més ordenadeta.

  Gràcies pel teu comentari; així he pogut conèixer-te. Fins aviat!

 11. Imagine, una tauleta de nit és com un trosset de terreny en mans d’un constructor especulador; hi pots posar tot de pisos un a sobre d’altre fins que arribi al “cel”. Doncs, aquí és igual pots anar apilant coses una a sobre d’altre fins que arribi al sostre de l’habitació. T’haig de confesar que a mi encara no m’hi arribava pas; hi faltaven uns metres, ha, ha, ha. Ara la he deixada ben ordenadeta, en tot cas; ja n’hi tret pràcticament tot.

  Salutacions company

 12. turrai diu:

  Collons quina tauleta!
  Tot això no em cabria ni a l’habitació.
  El Carlomagno preguntava si estaves de vacances. Crec que ordenaves la tauleta, no?

 13. Aha!, en Carlomagno tenia tota la raó!. Tots aquests dies m’he estat dedicant a ordenar la tauleta de nit!, ha, ha, ha… i encara no he pogut acabar.

 14. Imagine, una pregunta indiscreta: com és que no actualitzes el teu bloc, però fas comentaris als altres blocs? No és que ho critiqui pas, ans al contrari. Em fa molta gràcia la teva activitat de comentarista, de veritat, és molt interessant i productiva, crec. Però per què no escrius més sovint al teu bloc? Amb les crítiques tan interessants que fas en altres bitàcoles podries escriure posts guapos a la teva; dic jo.

  Salutacions

 15. Imagine, això dels globus al calaix l’hi podries dir a en Tristany, que, pel que va comentant pel meu i d’altres blocs, està clar que els té a sobre de la tauleta de nit; suposo que per a poder tenir-los més a l’abast, dic jo.

  “La vida es una tómbola!”

 16. tristany diu:

  Que no, que no, que no estan a sobre sino dins el calaix…ademés el tema no és que hi siguin, sino quan fa que hi són no??? 🙂

 17. tristany diu:

  Jordi, acabaré de fer un post nou, es que m´ha sortit massa dur i l´estic censurant, i després faré això de la tauleta 😉
  Per cert: que hi fan dues navalletes a la meva tauleta de nit??? 🙁

 18. Cyric diu:

  ho sent jordi però he estat, diguem, de vacances (al poble de ma mare, sense internet), i ara he de posar-me al dia. afortunadament, no tinc tauleta de nit (un dia va desaparéixer…) 🙂

 19. Cyric, vés al tanto amb els lladres, que et robin el televisor s’entén, però que et robin la tauleta de nit és d’allò més subrealista, ha, ha, ha

 20. Molt bé, Imagine, m’agrada que t’hagi vingut la inspiració. Ja et visitaré a veure amb què ens sorprens. A propòsit tu ets també Imagine04 que si no m’equivoco fa comentaris a la pàgina d’En Terricabras?

 21. Byjurka diu:

  Si que trobo que dona per molt la teva tauleta de nit. Jo akabo de canviar d’habitació, a la meva habitació sols hi ha tres coses, una cadira, un llit (evidentment) i la tauleta de nit, que no es pot ni considerar taula de nit, ja que es un altaveu (de quan el meu pare tocava el baix, i a sobre porta un mocador taronja perque no es vegi el que es. i a sobre hi ha una lampara de lava, incens i dos parells d’arracades, res mes.
  Muxux!!!!

 22. Hola Byjurka, com a mínim sí que és d’original la teva tauleta de nit!!!

  Salutacions

 23. Eva diu:

  pue sjo no tinc tauleta de nit…. tinc l’escriptori on hi ha massa merdes per poder desxifrar-les :S

 24. Saravá diu:

  tio, tio, acabu de veure els deures. Vale demá o a tot estirar demá passat faig el post.

 25. Gràcies Saravá, sabia que no em fallaries. A veure si treus bona nota, ha, ha, ha

  Fins aviat!

Els comentaris estan tancats.